Homestyling

vardagrum

Vill du som de flesta andra se till att få ut så mycket som möjligt vid försäljning av din bostad?

Då krävs bra foton på bostaden. Det innebär att man lockar till sig köpare, vi skapar en rymlig och harmonisk känsla genom att möblera och tillsätta accessoarer i varje rum. Vårt jobb är därför att hjälpa er säljare att lyfta upp er bostad på bästa möjliga sätt. En homestyling ökar förutsättningarna för bättre foton vilket oftast ger fler spekulanter på visning och då leder till ett bättre pris. Enligt studier som gjorts får man oftast 5-25% mer betalt vid försäljningen av sin bostad om man använder sig av homestyling.

Vi jobbar med tre olika paket

KONSULTATION

En konsultation med oss innebär att vi bokar in ett möte i bostaden, där vi går igenom rum för rum och ger konkreta tips och råd på hur du själv kan framhäva ditt hem på bästa möjliga sätt, inför fotografering och visning. Detta dokumenteras med hjälp av en åtgärdslista som du sedan behåller till din hjälp.

BAS STYLING

Vi använder oss av dina befintliga möbler och tillför sedan accessoarer som ett komplement för absolut bästa intryck och upplevelse av din bostad.
Vi tar med accessoarer, som mattor, gardiner, kuddar, överkast, plädar, krukor, blommor, belysning, tavlor m.m och till viss del möbler om det behövs. Efter din bostad har blivit stylad behåller du möblerna tills uppdragsavtalet går ut. Avtalet ligger vanligtvis på 3 månader.

MAX STYLING

Vi möblerar upp en tom bostad med möbler och tillför accessoarer som mattor, gardiner, kuddar, överkast, plädar, krukor, blommor, belysning tavlor. m.m
Givetvis anpassar vi oss efter målgrupp och stil för bostadens möjligheter. Efter din bostad har blivit stylad behåller du möblerna tills uppdragsavtalet går ut. Avtalet ligger vanligtvis på 3 månader.

Samarbetspartners

Svensk Fastighetsförmedling:
Sävedalen, Östra Göteborg, Mölndal

Fastighetsbyrån:
Hisingen, Eriksberg, Östra Centrum, Västra Göteorg, Mölnlycke, Kungsbacka & Kungälv

Husman Hagberg:
Eriksberg och Västra Göteborg, Partille, Mölndal

Warberg&Co

Länsförsäkringar
Torslanda, Hisingen Västra Göteborg

MOHV

Mäklarhuset Centrum

Bjufors Torslanda