Homestyling

Allt fler tar hjälp med att få sin bostad att bli hemmet de drömmer om. Själv har man inte alltid tiden och orken, och ibland inte heller kunskapen att skapa sitt drömhem på egen hand. Det är där vi på Detail hjälper till. Vi lyssnar på dina behov, drömmar och önskemål. Förvaring, funktion, stil, känsla och budget. Genom att hålla oss uppdaterade vad det gäller trender och genom att hämta ny inspiration, kan vi skapa en kreativ lösning som tillgodoser och överträffar dina förväntningar.

Vi hjälper dig hitta den inredningsstil som passar dig och din livsstil bäst. För att kunna ge relevanta förslag tar vi hänsyn till nuvarande möblering. Details mål är att skapa en trivsam och inspirerande omgivning för dig i hemmet.

Stylingpaket

Alla våra kunder erbjuds en konsultation i samband med försäljning. Vi kommer hem till dig och din bostad och går igenom varje rum. Vad som kan förändras, förbättras, tas bort eller läggas till. Du får konkreta tips och råd på vad du själv kan göra inför fotografering och visning. Efter mötet får du även ett häfte med generella rekommendationer som är bra att kika på.

En basstyling är en kompletterande styling, där vi använder en del av kundens egna möbler och inredning. Vi kompletterar hemmet med möbler, belysning, accessoarer, textilier, växter och tavlor. Allt för att skapa en mer tilltalande helhet. Vi strävar efter att göra ditt hem mer neutralt, hemtrevligt och säljande. Stylingen omfattar både fotografering och visning.

Denna styling är riktad till bostäder som står helt tomma. Att möblera upp ett tomt hem skapar en mer tilltalande känsla och ytorna blir tydligare för spekulanter. Det gäller främst vid dödsbon och nyproduktion eller om kunden vill sätta en helt ny stil/prägel i sin bostad. Vi tar med oss allt och iordningställer bostaden till sitt fullo, såsom om det vore bebott. Stylingen omfattar både fotografering och visning.

Fotostyling är för dig som är i startgropen för din bostadsförsäljning men inte riktigt vet när den ska ut till försäljning. Stylingen innebär att vi ställer iordning din bostad inför fotograferingen. Inom en vecka hämtar vi hem våra utlånade saker. Fördelen blir att man får fina, säljande bilder i ett tidigt skede utan att du som kund behöver leva och bo i ett stylat hem.